Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Diverse bouwkachels

Diverse bouwkachels

In deze categorie vind je alle bouwkachels die je niet onder een andere categorie kunt scharen. Ook kun je hier terecht voor aanverwante zakens als slangen en thermostaten.

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Kachel wandconvector 230 V -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Capaciteit: 2 kW
  • 1.720 kcal/h
  • Ideaal voor in de schaftkeet
Favoriet
Vergelijken
Ruimtethermostaat Dryfast -21%
Favoriet
Vergelijken
Ruimtethermostaat Oklima TH-3/5 -12%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
  • Capaciteit: 0,5 kW
  • 430 kcal/h
  • Voorkomt bevriezing

Als je een klein bouwkacheltje zoekt of een bepaald accessoire voor je bouwkachel, dan kun je in deze categorie uitstekend terecht. Bovendien vind je hier aanverwante zaken voor een elektrische kachel of gasheater van Oklima of van Dryfast.

 

Kleine elektrische kachel voor keet of opslag

In deze categorie met verschillende bouwkachels is een bijzondere plaats gereserveerd voor onze compacte elektrische kachels. Zo hebben wij daar onze speciale vorstbeveiliger. Dit handige heeft een vermogen van 500 Watt en is uitermate geschikt om toe te worden gepast in compacte ruimten met kwetsbare leidingen. Mocht de kans op bevriezing van deze leidingen aanwezig zijn, dan slaat dit kacheltje automatisch aan en voorkomt het dat deze leidingen kunnen gaan bevriezen.

 

Heb je een schaftkeet en wil je daar ook tijdens barre winterdagen fatsoenlijk warm kunnen zitten? Dan is onze convectorkachel ideaal. Deze elektrische kachel werkt gewoon op netstroom en kun je zowel staand neerzetten of aan de wand van de schaftwagen laten hangen. Met een maximaal vermogen van maar liefst 2.0 kW heb je geen last meer van koude voeten.

 

Ruimtethermostaat kopen voor automatische verwarming

Als je in het bezit bent van een bouwkachel van Oklima of Dryfast, kan een ruimtethermostaat een welkome aanvulling hierop zijn. Met behulp van een elektrisch regelbare thermostaat kun je namelijk zelf heel gemakkelijk de temperatuur op de juiste hoogte instellen. Zo kun je de kachel niet alleen maar aan- of uitzetten, maar kun je de temperatuur gewoon op de graden nauwkeurig regelen. En dat werkt wel zo prettig.

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600