Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Schaftwagens

Schaftwagens

Schaftwagens hebben we in verschillende uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan snelverkeer en langzaamverkeer. Als importeur van Knauss kunnen wij vele modellen snel uit voorraad leveren.

Producten per pagina
Sorteer op:
Schaftwagen 25 km/h 3.5 m -20%
Favoriet
Vergelijken
Schaftwagen 80 km/h 3.5 m -18%
Favoriet
Vergelijken
Schaftwagen met opslagruimte 80 km/h 4 m -22%
Favoriet
Vergelijken
Schaftwagendeur wit -6%
Favoriet
Vergelijken
Schaftwagendeur in RAL-kleur -8%
Favoriet
Vergelijken

Een schaftwagen – ook wel schaftkeet, pipowagen, bouwkeet of kortweg keet genoemd –  is een mobiele ruimte waar je tijdens het werk even kunt gaan pauzeren. Bovendien kan een schaftkeet worden ingezet als een kantoor op de werkplaats, als extra opslagruimte of  zelfs voor je sanitaire voorzieningen.

 

Schaftkeet voor langzaam of snel verkeer

Wat waarschijnlijk het eerste punt is waar je over na moet denken als je een schaftwagen aan wilt schaffen, is de maximale snelheid waarmee jij wilt rijden. Uiteraard zijn beide modellen van de allerhoogste kwaliteit, maar toch zit er nogal wat verschil tussen beide uitvoeringen. Het onderstel is namelijk geheel anders.

 

Als je puur op de prijs let, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Een pipowagen voor langzaam verkeer is namelijk een stuk goedkoper. Het nadeel is echter dat deze uitvoering schaftwagen kleinere wielen heeft en niet de snelweg op mag. Hij is wel voorzien van een autokoppeling, maar deze dient alleen om de schaftkeet over een korte afstand met een tractor te vervoeren.

 

Een bouwkeet voor snelverkeer is dan al snel een stuk praktischer. Deze schaftkeet is namelijk uitgerust met een gegalvaniseerd onderstel en een typegoedkeuring voor gebruik op de openbare weg. Hij krijgt dan ook een eigen kenteken, en dat is iets dat wij allemaal voor jou regelen. Voor een schaftwagen model snelverkeer zijn dezelfde regels van toepassing als voor een caravan. Je mag er dus gewoon mee de snelweg op.

 

Schaftwagen in allerlei kleuren

Omdat wij importeur zijn van het merk Knauss, kunnen wij de schaftketen van dit Duitse topmerk snel bij je afleveren. Standaard hebben wij deze pipowagens in de kleuren blauw en wit op voorraad, maar ze zijn in principe in maar liefst 189 verschillende kleuren te bestellen. Alle beschikbare kleuren kun je vinden op de bewuste productpagina's.

 

Bouwkeet is standaard zeer compleet

Een schaftwagen van Knauss is met tal van verschillende opties te bestellen. Goed om te weten is dat deze schaftketen standaard al zeer compleet zijn. Zo wordt een bouwkeet van Knauss te allen tijde geleverd met een tafel en maar liefst zes stoelen. Bovendien tref je in onze pipowagens als verlichting en enkele contactdozen aan.

 

Lees onze blog over schaftketen >

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600