Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Stortkokers

Stortkokers

Om afval en puin vanaf een steiger in een puinbak te krijgen hebben wij diverse stortkokers in ons assortiment opgenomen. Deze kun je zeer goed stapelen, zodat je altijd de gewenste lengte bereikt. Van het Duitse merk Müba, dus kwaliteit!

 

Wil je weten hoe je een stortkoker volgens de regels monteert? Lees dan het handige informatie-artikel!

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Stortkoker tussenvulstuk -6%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Stortkoker Steigerset 10 meter + draagbok + lier -15%
Favoriet
Vergelijken
Stortkoker Gevelset 10 meter + draagbok + balkonsteun + lier -16%
Favoriet
Vergelijken
Draagbok voor stortkoker -5%
Favoriet
Vergelijken
Balkonsteun voor stortkoker -5%
Favoriet
Vergelijken
Balkonsteun en draagbok voor stortkoker -12%
Favoriet
Vergelijken
Draagbok met lier voor stortkoker -21%
Favoriet
Vergelijken
Handlier -5%
Favoriet
Vergelijken
Draagbok met balkonsteun en lier voor stortkoker -19%
Favoriet
Vergelijken

Een vuilstortkoker of puinstortkoker is de gemakkelijke manier om puin en afval vanaf de steiger beneden in bijvoorbeeld een puinbak te krijgen. De stortkokers in ons assortiment zijn gemakkelijk met telkens een meter te verlengen.

 

Stortkoker met veilige kettingen

De vuilstortkokers in ons online aanbod zijn van het Duitse merk Müba en voldoen uiteraard aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Zo zijn alle onderdelen van deze stortkoker compleet uitgevoerd met stalen kettingen en dito haken. Handig is dat je op deze manier alle onderdelen in elkaar kunt schuiven en weer aan elkaar kunt bevestigen. Mooi is eveneens dat je de stortkoker in feite oneindig zou kunnen verlengen.

 

Vuilstortkoker in complete voordeelpakketten

Als enige online aanbieder van stortkokers, hebben wij speciaal voor jou complete voordeelpakketten met puinstortkokers samengesteld. Zo hebben wij de meest voorkomende sets echte scherp geprijsd en hebben wij hiermee de keuze voor jou een stukje makkelijker gemaakt. Zo hebben wij voor nog geen duizend euro een speciale stortkoker Steigerset. Deze bestaat uit een speciale draagbok en een lier om de stortkoker op en neer te lieren. Bovendien krijg je er maar liefst tien meter aan vuilstortkoker bij.

 

Vultrechter of een tussenvulstuk voor je puinstortkoker kopen

Om het afvoeren van puin of afval van grote hoogte nog gemakkelijker te maken, is de speciale vultrechter voor je stortkoker zeker aan te bevelen. Deze extra accessoire bevestig je boven op de aanwezige vuilstortkoker en is voorzien van een grote opening. Zo biedt deze voldoende plaats voor je bouwafval.

 

Wil je dat je collega's van een aantal verdiepingen onder je ook gemakkelijk zijn bouw- of sloopafval kan afvoeren? Dan is het speciale stortkoker tussenvulstuk ideaal! Deze speciale buis biedt een extra opening in de verticale stortkoker en is uitgevoerd met een verzinkt stalen opening. Uiteraard is ook dit speciale tussenvulstuk uitgevoerd met stalen kettingen en haken.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600