Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

Bouwstempels en schoren

Bouwstempels en schoren

Bouwstempels zijn onmisbaar voor een veilige ondersteuning van je bouwproject. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schroefstempes, kalkzandsteenschoren en schoorstempels.

 

Bouwstempel assortiment bij Visser Assen

Waar je ook komt op een bouwplaats, overal zie je wel bouwstempels aanwezig zijn. En dat is niet zo gek natuurlijk, als je bedenkt dat stempels een onmisbaar onderdeel vormen van de inrichting van je bouwplaats.

 

Bij bouwstempels denk je snel aan schroefstempels

Als je denkt aan een bouwstempel, komt natuurlijk de schroefstempel als eerste bij je gedachten naar binnen. En dat is ook niet zo vreemd, want dit is de enige echte bouwstempel. Een schroefstempel wordt dan ook altijd toegepast bij het geval van tijdelijke ondersteuning van zware constructies. Een schroefstempel wordt in dat geval onder het betondek geplaats en helpen op deze manier voorkomen dat de betonvloer naar beneden komt.

 

Duw- en trekstempels ook in ons assortiment

Een variant op de aloude bouwstempel is de welbekende schoorstempel, die ook wel met de term duw- en trekschoor of duw-trekstempel wordt aangeduid. Het principe van deze bijzondere stempel is in feite hetzelfde als bij een gewone schroefstempel. Je kunt een schroefstempel namelijk op dezelfde manier in hoogte verstellen. En met behulp van de kantelbare voet- en kopplaten kun je hiermee heel gemakkelijk een wand stutten.

 

Lateistempels en gevelklemmen te koop

In ons assortiment bouwstempels en schoren is een bijzondere plek weggelegd voor de lateistempels en gevelklemmen. Een lateistempel is in de bouwwereld beter bekend onder de merknaam van de uitvinder: de Stut Alone. De Stut Alone is een bouwstempel die is bedoeld om bestaande gevels tijdelijk mee te kunnen ondersteunen. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om een opening in de gevel te maken.

 

Kalkzandsteenschoren vast of verstelbaar

Als laatste onderdeel van deze categorie kun je hier onze kalkzandsteenschoren aantreffen. Deze zijn speciaal gemaakt om tijdens het bouwproces kalkzandsteenwanden mee vast te kunnen zetten. Een kalkzandsteenschoor is te bestellen met een vaste kop of met verstelbare voeten.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600