Stut Alone: de multifunctionele lateistempel

 

In ons assortiment met bouwstempels is een belangrijke rol gereserveerd voor de Stut Alone. De Stut Alone is een lateistempel die in feite is bedoeld om bestaande gevels tijdelijk mee te kunnen ondersteunen. Hierdoor wordt het gemakkelijk mogelijk gemaakt om openingen in muren aan te brengen.

 

Hoewel de Stut Alone dan wel misschien nog niet zo heel erg lang op de markt vertoeft, is deze speciale lateistempel toch op veel bouwplaatsen inmiddels een vaste waarde geworden. En dat is natuurlijk niet zo heel erg vreemd, want de Stut Alone is namelijk het antwoord op vele vragen uit de markt. Deze Nederlandse vinding is een zeer handig en onmisbaar hulpmiddel dat ervoor is gemaakt om het bestaande metselwerk voor slechts een korte duur mee te kunnen ondersteunen.

 

De Stut Alone is dan ook werkelijk een uitkomst, en is door vele aannemers in Nederland en ver daarbuiten in de armen gesloten. Met behulp van deze lateistempel is extra mankracht namelijk niet langer meer nodig, omdat de Stut Alone door slechts één persoon kan worden bediend. Zo wordt namelijk niet alleen tijd, maar dus ook veel geld bespaard.

 

Met behulp van de werking van het hefboomprincipe is het namelijk mogelijk dat je deze lateistempel in je eentje kunt bedienen. Want door de stempelwip te gebruiken, blijft het metselwerk namelijk onbeschadigd en hoef je achteraf geen herstelwerkzaamheden meer uit te voeren. Bovendien is de Stut Alone eveneens uitstekend te gebruiken in het geval van een slechte hechting tussen het metselspecie en de stenen.

 

Wat je natuurlijk ook altijd kunt doen, is de Stut Alone combineren met een zogenoemde gevelklem. Deze vormt als het waren een een-tweetje met deze lateistempels. Door gebruik te maken van deze ideale combinatie, is het werkelijk kinderlijk eenvoudig om een kozijn in een bestaande muur te plaatsen. De gevelklemmen vind je hier.

 

Weergegeven:
Sorteer op:
Stut Alone compleet met stempel -28%
Favoriet
Vergelijken
Stut Alone XL compleet met stempel / nieuw model -23%
Favoriet
Vergelijken

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600