Werkdagen <15.00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

  Professioneel en persoonlijk advies

Al meer dan 40 jaar dé specialist 

In verband met het paasweekend zullen bestellingen die vanaf vrijdag 30 maart na 15.00 uur geplaatst worden, dinsdag 3 april verstuurd worden.

Lichtmast X-Battery 4 x 100 Watt LED

  • Artikelnummer: 128401 | Elektra en Kabels
  • Merk: Trime
Lichtmast X-Battery 4 x 100 Watt LED

Prijs op aanvraag

  • Verlichtingsoppervlak: 2000 m²
  • Stand-alone dankzij interne accu
  • Mastlengte: 7 meter
Vraag eenvoudig de prijs op via de 'Aanvraag'-button of door te bellen naar 088 13 43 600

 

Compacte mobiele lichtmast
Werkt dankzij interne accu stand-alone
LED-bouwlampen, dus zeer energiezuinig
Verlichtingsoppervlak van maar liefst 2000 m²

Omschrijving Lichtmast X-Battery 4 x 100 Watt LED

Omschrijving Lichtmast X-Battery 4 x 100 Watt LED

Als je op zoek bent naar een uiterst mobiele mobiele lichtmast die je overal kunt inzetten, dan is de Trime X-Battery de allerbeste keuze. Deze mobiele lichtmast is namelijk uitgevoerd met een flinke interne accu. Deze krachtige accu weet de vier 100 Watt sterke LED-bouwlampen voor maar liefst 36 tot optioneel 72 uur van stroom te voorzien.

 

Mobiele lichtmast wel heel erg letterlijk

Deze mobiele lichtmast neemt zijn taak wel heel erg letterlijk. Omdat de X-Battery van Trime is uitgevoerd met een zware 24V-accu, is hij mobieler dan alle andere mobiele lichtmasten. Je kunt hem namelijk overal neerzetten waar geen stroom voorhanden is. En dat 36 of zelfs 72 uur achtereen. Heb je wel stroom tot je beschikking, dan kun je deze mobiele lichtmast uiteraard ook gewoon aan het lichtnet hangen.

 

Uiterst stabiele mobiele lichtmast

Waar je ook aan de slag bent, deze mobiele lichtmast staat als aan de grond verankerd. De X-Battery is namelijk uitgerust met vier verstelbare stabilisatoren die eenvoudig omhoog te klappen zijn. Hierdoor is deze lichtmast gecertificeerd tot windsnelheden van maar liefst 110 km per uur, en blijft dus zelfs tijdens een flinke storm overeind staan. De mast zelf is tot maar liefst 340 graden roteerbaar en handmatig omhoog te lieren.

 

Mobiele lichtmast op accu met vele slimmigheidjes

De Trime X-Battery is uitgevoerd met vele handige extra's die je helpen deze handige mobiele lichtmast ten volste te kunnen benutten. Zo is deze accu-lichtmast standaard uitgerust met een dag- en nachtsensor. Hiermee gaan de lampen vanzelf aan zodra het begint te schemeren. Bovendien helpen de verticale en de horizontale waterpas je bij het optimaal positioneren van de mobiele lichtmast. Verder is de Trime X-Battery dankzij op kleur gecodeerde kabels en connectoren Plug & Play.

 

Uiterst robuuste en duurzame mobiele lichtmast

Deze mobiele lichtmast is erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Zo is de X-Battery geheel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal met een poedercoating. Handig is bovendien de geleiding van de spiraalkabel. Deze voorkomt schade tijdens gebruik van de mast. Daarnaast is deze mobiele lichtmast uitgevoerd met een aardlekschakelaar die beschermt tegen overbelasting.

 

Mobiele lichtmast biedt een zee van licht

Dankzij deze mobiele lichtmast zal niemand meer in het duister hoeven tasten. De vier 100 Watt sterke LED-bouwlampen van de X-Battery garanderen een verlichtingsoppervlak van maar liefst 2000 m². Het licht reikt tot een afstand van wel 100 meter.

 

Volledig zelfvoorzienende mobiele lichtmast

Zoals al eerder gemeld, is de X-Battery van Trime een volledig zelfvoorzienende lichtmast. De zware 24 Volt sterke accu staat namelijk garant voor 36 branduren. Optioneel kun je kiezen voor een tweede accupakket waarmee de stand-alonetijd wordt opgerekt tot zelfs 72 branduren. Is de accu eenmaal leeg, dan kan deze binnen 12 uur aan het gewone lichtnet volledig worden opgeladen. Deze eigenschappen maken de Trime X-Battery de ideale lichtmast voor korte projecten van slechts enkele dagen, op alle denkbare plekken.

 

LED-lichtmast in alle RAL-kleuren leverbaar

Standaard wordt deze mobiele lichtmast geleverd met een verzinkte behuizing die is voorzien van een witte poedercoating. Deze kast is op bestelling echter leverbaar in alle bestaande RAL-kleuren. De levertijd bedraagt in dat geval vier werkweken.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Specificaties Lichtmast X-Battery 4 x 100 Watt LED

Lichtmast
Type lichtmast Mobiel
Verlichtingsoppervlak 2000 m²
Hoogte ingeschoven 230 cm
Hoogte uitgeschoven 700 cm
Mastlengte 7 meter
Voetafmetingen ingeschoven 120 x 120 cm
Voetafmetingen uitgeschoven 250 x 250
Aandrijving Accu
Lampen 4 x LED 100W
Rotatie 340 °
Mastbediening Handbediend
Transporthoogte 230 cm
Verrijdbaar Nee
Totaalgewicht incl. lampen 740 kg
Doorlusmogelijkheid Nee
Zelfvoorzienend Ja
Voeding 24 Volt DC accu

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend
default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600