Lichtmast VA Premium 4 x 150 Watt LED 4000 K

 • Artikelnummer: 128989 | Elektra en Kabels
 • Merk: VA
Dit product is helaas niet meer leverbaar.
-36% Lichtmast VA Premium 4 x 150 Watt LED 4000 K
  • 6.150,00
  • 3.950,00
  • 4.779,50 incl. btw
 • 2-3 dagen
  • Verlichtingsoppervlak: 2400 m²
  • Met wielstel en krachtige LED lampen
  • Mastlengte: 7 meter

  Dit product is compleet uitverkocht en is helaas niet meer leverbaar. 

   

  Bekijk hier het alternatief >
   

Omschrijving Lichtmast VA Premium 4 x 150 Watt LED 4000 K

Omschrijving Lichtmast VA Premium 4 x 150 Watt LED 4000 K

Deze bijzondere lichtmast is het gevolg van een samenwerking tussen Trime en Visser Assen. Speciaal voor de bouwsector hebben wij aan de hand van vragen vanuit de markt deze unieke lichtmast helpen ontwikkelen. Deze lichtmast is uitgevoerd met vier LED-bouwlampen van 150 Watt, maar dan met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin.

 

Lichtmast met extra warme en krachtige LED-bouwlampen

Zoals reeds vermeld, hebben wij deze lichtmast in samenwerkerking met Trime Benelux ontwikkeld naar aanleiding van onze jarenlange ervaring in de bouwbranche. Als gevolg hiervan is de lichtmast VA Premium uitgerust met vier LED-bouwlampen van 150 watt en een lichtopbrengst van netto 126 lumen per watt. Bovendien hebben deze bouwlampen een kleurtemperatuur van 4000 kelvin. Dit is net even wat warmer dan de LED-lampen die standaard op een lichtmast van Trime zitten gemonteerd. Hierdoor is het een stuk prettiger werken dan bij het koude licht dat standaard uit een LED-bouwlamp komt.

 

Zeer gemakkelijke, mobiele lichtmast

Deze mobiele lichtmast is onze eigen versie van de X-Chain van Trime, en dat betekent dat hij werkelijk mobiel is. Hij is dan ook voorzien van een wielstel met massieve banden. Bovendien heeft deze mobiele lichtmast twee uitschuifbare handgrepen waardoor deze als een kruiwagen te verplaatsen is. Tevens is de lichtmast voorzien van zogenoemde heftrucksleuven waardoor deze met een verreiker of vorkheftruck gemakkelijk te verplaatsen is. Dankzij zijn lage gewicht en de bescheiden afmetingen is de VA Premium gemakkelijk door één persoon te verplaatsen.

 

Mobiele lichtmast bestand tegen windkracht 10

Ondanks zijn bescheiden gewicht en dito afmetingen, staat de VA Premium zo stabiel als een huis. Dit komt mede door de vier verstelbare stabilisatoren, die je met de geïntegreerde waterpassen eenvoudig op de juiste wijze afstelt. Dankzij zijn eigen gewicht van 300 kilo is onze mobiele lichtmast gecertificeerd tot windsnelheden van maar liefst 110 km per uur, en blijft dus zelfs tijdens een flinke storm (windkracht 10) overeind staan. De mast zelf is tot maar liefst 340 graden roteerbaar en handmatig omhoog te lieren.

 

Deze mobiele lichtmast heeft een zeer lange levensduur

Uiteraard is ook 'onze' mobiele lichtmast erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Daarom is de VA Premium eveneens geheel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal met een poedercoating. Handig is bovendien de geleiding van de spiraalkabel. Deze voorkomt schade tijdens gebruik van de mast. Daarnaast is deze mobiele lichtmast uitgevoerd met een aardlekschakelaar die beschermt tegen overbelasting.

 

Mobiele lichtmast is compact en gebruiksvriendelijk

De VA Premium is compacter dan de meeste andere mobiele lichtmasten in ons assortiment. Met een ingeschoven voetmaat van slechts 120 x 85 cm passen er maar liefst 32 units in de vrachtwagen. Bovendien is deze mobiele lichtmast zeer gebruiksvriendelijk. Gebruikers bewonderen onder meer het centrale hijsoog en de heftruckpockets waarmee je de VA Premium zeer gemakkelijk over grote afstanden kunt verplaatsen. Voor de kortere afstanden volstaan uiteraard de wielen en de handgrepen.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Lichtmast VA Premium 4 x 150 Watt LED 4000 K

Lichtmast
Type lichtmast Mobiel, Verrijdbaar
Verlichtingsoppervlak 2400 m²
Hoogte ingeschoven 210 cm
Hoogte uitgeschoven 700 cm
Mastlengte 7 meter
Voetafmetingen ingeschoven 120 x 85 cm
Voetafmetingen uitgeschoven 185 x 145
Aandrijving Plug-in
Lampen 4 x LED 150W
Rotatie 340 °
Mastbediening Handbediend
Transporthoogte 210 cm
Verrijdbaar Ja
Totaalgewicht incl. lampen 300 kg
Doorlusmogelijkheid Ja
Zelfvoorzienend Nee
Voeding 32A - 230 Volt

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend
default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600